Filmari Foto Nunti Iasi
home filmari foto nunti iasi mail filmari foto nunti iasi sitemap filmari foto nunti iasi

  Despre noi - Filmari foto evenimente

Despre noi

Evenimentele deosebite din viata d-voastra ca nunta, botezul, carora li se adauga multe altele, cum ar fi petrecerea de casa noua, petrecerea organizata cu ocazia implinirii a 10 ani de la terminarea liceului sau facultatii, banchetul copilului, nunta de aur sau de argint, pot fi imortalizate apeland la serviciile de o calitate deosebita, oferite de echipa noastra de profesionisti: filmari evenimente, fotografii evenimente, prelucrari video, montaj video, prelucrari foto.

Echipa noastra este o prezenta eleganta, placuta si discreta, care surprinde cu o abilitatea deosebita toate momentele cheie ale evenimentului d-voastra, fara a incomoda bunul mers al lucrurilor. Stim sa fim „nevazuti”, pentru a surprinde imagini cat mai sugestive si naturale, invitatii d-voastra nesimtindu-ne prezenta, cadrele imortalizate fiind pline de emotia si efervescenta evenimentului.

Profesionistii nostri va ofera idei si sfaturi, decorurile alese pentru realizarea sedintei foto sunt deosebite, pline de culoare, potrivite personalitatii d-voastra, menite sa va puna in valoare.

Toate eforturile sunt canalizate pentru obtinerea unui material unic, o adevarata dovada a emotiilor traite de d-voastra, cu ocazia acestor evenimente speciale.

Materialele noastre sunt prelucrate intr-o maniera proprie si originala, reprezentand rezultatul eforturilor noastre permanente de a ne perfectiona si de a ne pune la curent cu cele mai noi tendinte in domeniu.

Obiectivul nostru este realizarea unui material de calitate, care sa impresioneze prin fidelitatea imaginii, simtul artistic al fotografiilor si intensitatea momentelor surprinse.

Pentru noi, traditiile romanesti specifice nuntii, botezului si noile tendinte din domeniu sunt lucruri foarte familiare, care ne ajuta sa surprindem imagini cat mai sugestive, fara a rata nici un moment important si nu in ultimul rand pentru a va oferi si d-voastra unele sfaturi, atunci cand este nevoie.

Nunta, botezul sunt evenimente mult prea importante pentru a lasa pe seama unor neprofesionisti sarcina de le imortaliza.

Suntem o echipa tanara, dinamica, energica, cu experienta in domeniu, pasionata de aceasta activitate. Pentru noi filmul si fotografia sunt adevarate pasiuni, forme de arta, modalitati de exprimare a personalitatiii si a vietii!

Ambitia si rigurozitatea ne caracterizeaza in tot ceea ce facem, materialul pe care il oferim clientului fiind cea mai buna carte de vizita.

Nunta