Filmari Foto Nunti Iasi
home filmari foto nunti iasi mail filmari foto nunti iasi sitemap filmari foto nunti iasi

  Servicii foto-video

Servicii foto-video

Filmari evenimente

Executam filmari profesionale Standard Definition si High Definition pentru orice tip de eveniment: nunti, botezuri, aniversari, conferinte, simpozioane si diverse ocazii speciale.

detalii

Fotografieri evenimente

Executam fotografii profesionale la nunti, botezuri, aniversari onomastice, conferinte, simpozioane si diverse evenimente de firma. Onorom servicii oriunde in tara.

detalii

Prelucrari foto/video

Realizam postprocesari SD si HD pe statii grafice profesionale, pastrand calitatea imaginii pana la finalizarea pe suport DVD sau BluRay.

detalii

Transpuneri profesionale pe suport digital

Transpuneri profesionale de materiale video VHS, VHS-C, SVHS, Video8, HI8, Digital8, DVCAM, MiniDV (SD si HD) pe suport digital CD, DVD sau Blu-Ray.

detalii

Coperti carcase si DVD-uri personalizate

Printam digital coperti pentru carcase MiniDV, CD si DVD. Imprimam full color direct pe DVD, MiniDVD, CD, MiniCD, Business Card.

detalii

Printare fotografii

Printam fotografii pe suport de hartie in format 10x15, 13x18, 15x21, 20x30.

detalii

Marturii foto

In locul clasicelor marturii, puteti darui invitatilor ceva deosebit, care sa le aduca aminte cu placere de evenimentul dumneavoastra.

detalii

Proiectii foto, video

Serviciul consta in redarea unui material foto-video realizat inainte de eveniment sau chiar in timpul evenimentului, dupa preferintele mirilor.

detalii

Calibrare monitoare

Calibrare monitoare, colorimetru profesional X-Rite i1 DISPLAY PRO

detalii

Realizare web-site eveniment

Putem realiza site-uri personalizate pentru orice fel de eveniment. Site-urile pot contine galerii foto, galerii video, diverse articole despre eveniment, in general orice isi doreste clientul sa publice online.

detalii

Auxiliar Sound and Lights

Partea de sonorizare si lumini este asigurata de partenerul nostru B&B SOUND & LIGHTS. Cand vorbim de sonorizare, vorbim de calitate, seriozitate si promptitudine, caracteristici pe care noi le consideram caile noastre de reusita.

detalii
Nunta