Filmari Foto Nunti Iasi
home filmari foto nunti iasi mail filmari foto nunti iasi sitemap filmari foto nunti iasi

  Stiri si evenimente / Fotografia de nunta

Fotografia de nunta

19 aug 2011
Nunta este unul din momentele pe care doresti sa le pastrezi vii in amintirea ta, pentru tot restul vietii.Albumul cu  fotografii de nunta va starni amintiri placute, ori de cate ori va fi rasfoit. Fotografiile de nunta sunt o investitie pe termen lung, expresii ale evenimentelor traite si emotiilor simtite in ziua nuntii. Atunci cand ne organizam nunta, trebuie alocata, de la inceput, o suma pentru serviciile foto si video. Analizati oferta de pe piata, consultati portofoliul potentialilor colaboratori si contactati din timp firma care v-a convins de profesionalismul ei prin materialele furnizate clientilor.

Fotografiile de nunta clasice surprind in ordinea cronologica toate momentele importante ale nuntii, lor alaturandu-se cele de la sedinta foto. Aceste ipostaze sunt abordari traditionale ale fotografiei de nunta, care insa e bine sa fie completate de fotografii nonconformiste, facute in miscare. E bine ca aceste fotografii sa surprinda ipostaze nestudiate, reactii si miscari firesti, pline de naturalete. Instantaneele trebuie facute intr-un cadru natural sau artificial care sa-i puna in valoare pe miri, conferind fotografiilor originalitate.

Sedinta foto este momentul ideal pentru a da frau liber imaginatiei; pozitiile clasice cu mirele ingenunchi in fata miresei, pot fi inlocuite cu abordari moderne, fotografii surprinse in miscare, in timp ce mirii valseaza, se imbratiseaza sau se saruta. Unele cupluri, la sugestia fotografilor, fac sedinta foto dupa nunta. Mirii imbracati, cu aceleasi haine ca in seara nuntii sunt fotografiati pe un camp inflorit, in ipostaze inedite, avand libertate totala de miscare, dar fara a exista stresul de a-si murdari sau deteriora hainele. Din experienta echipei www.filmari-foto-nunti.ro  va putem spune ca aceste sedinte foto sunt deosebite deoarece mirii se comporta natural, sunt lipsiti de inhibitile si stresul, pe care de obicei il au in ziua nuntii.

Atunci cand alegeti echipa care sa va filmeze si fotografieze nunta, pe langa profesionalismul acesteia luati in calcul si alte aspecte, cum ar fi preturile practicate, raportul dintre pretul cerut si calitate materialului oferit si nu in ultimul rand prezenta fotografilor. Nu de putine ori ni se intampla sa vedem la evenimente de acest tip, fotografi si cameramani imbracati intr-o tinuta mult prea lejera in comparatie cu importanta evenimentului la care participa sau cu o atitudine total nepotrivita pentru o astfel de colaborare. Intre miri si echipa foto-video trebuie sa existe o afinitate de gusturi si pareri, de buna colaborare a celor doua parti depinzand  reusita materialului video si foto.

Membrii echipei www.filmari-foto-nunti.ro sunt prezente elegante, discrete si manierate, care se remarca nu numai prin profesionalism ci si prin modul de comunicare si tinuta. Pretul serviciilor foto si video reflecta calitatea si originalitatea materialului oferit. Solutiile oferite clientilor sunt personalizate si respecta, pe deplin, preferintele acestora.
Autor: Andreea Ioana Colotin

Nunta