Filmari Foto Nunti Iasi
home filmari foto nunti iasi mail filmari foto nunti iasi sitemap filmari foto nunti iasi

  Stiri si evenimente / Lumineaza calea. Noul blit Nikon Speedlight SB-900

Lumineaza calea. Noul blit Nikon Speedlight SB-900

01 jul 2008
Amsterdam, Olanda, 1 iulie 2008 - Nikon Europe a lansat astazi noul varf de lance Speedlight - Nikon SB-900 - ce ofera o viteza exceptionala, operatiuni la intensitati ridicate combinate cu un interval de zoom extins. SB-900 dispune de un panou de difuzie oscilant si o sursa de lumina cu posibilitate de zoom de la 17mm la 200mm in doar 1,2 secunde, in timp ce lumina este distribuita in mod egal. Noul blit versatil permite alegerea a trei tipuri de iluminare (central-evaluativ/standard/uniform) ce pot fi selectate pentru a corespunde unui anumit subiect.

"Dispozitivele Speedlight de la Nikon sunt considerate ca fiind cele mai bune din industrie? a declarat Robert Cristina, Manager Professional Products si NPS, Nikon Europe. "Noul SB-900 propulseaza in viitor iluminarea cu ajutorul blitului, oferind ocazii creative entuziasmante disponibile prin apasarea unui buton? a mai adaugat acesta.

SB-900 este adaptat perfect atat formatelor DX, cat si FX, si va selecta automat tipul de distributie a luminii in functie de formatul senzorului aparatului foto la care este atasat. SB-900 detecteaza daca sunt atasate filtre de culori fluorescente sau incandescente, transmitand aparatului foto sa schimbe corespunzator setarea balansului de alb. Conceput pentru a captura imagini digitale la viteze mari, SB-900 permite declansari repetate la intensitati ridicate cu ajutorul unui circuit de amplificare pentru reincarcare rapida. De asemenea, include un sistem cu senzori termici pentru a proteja unitatea impotriva supraincalzirii. Este perfect compatibil cu celelalte dispozitive Speedlight si accesorii ale apreciatului Sistem creativ de iluminare Nikon (Nikon Creative Lighting System) si poate fi usor
incorporat in aranjamente cu blituri multiple. Capacitatea de reflectare blit este furnizata printr-un cap ce poate fi inclinat in sus cu 90s si in jos cu 11s si rotit orizontal cu 180s, SB-900 devenind un accesoriu ce deschide multe posibilitati creative fotografului.
Sursa: Nikon.ro

Nunta