Filmari Foto Nunti Iasi
home filmari foto nunti iasi mail filmari foto nunti iasi sitemap filmari foto nunti iasi

  Stiri si evenimente / Marturii foto de nunta

Marturii foto de nunta

08 nov 2011
Nunta a devenit un eveniment social de o importanta deosebita, a carui organizare implica multa atentie la detalii si bun gust. In ultimii ani se obisnuieste sa se ofere invitatior cadouri de catre miri, mici atentii cunoscute sub numele de marturii. Aceste cadouri sunt mult asteptate de catre invitati, reprezentand un gest de consideratie si multumire al mirilor pentru ei.

Marturiile imbraca diverse forme si culori, incepand cu lumari parfumate, dulciuri din ciocolata, obiecte de cristal sau sticla, rame foto si multe altele. In alegerea marturiilor potrivite trebuie sa tineti cont de tematica nuntii, aranjamentul mesei si mesajul pe care doriti sa il transmiteti invitatilor prin intermediul acestui cadou.

Aceste daruri sunt oferite cate unul pentru fiecare cuplu casatorit si cate unul pentru fiecare partener, domnisoara si cavaler, in cazul cuplurilor necasatorite. Cadourile sunt frumos ambalate si asezate pe mese in asteptare invitatilor.

Multi miri prefera sa cumpere acelasi tip de marturii pentru toti invitatii; dar unele cupluri acorda mai multa atentie acestor mici detalii si achizitioneaza mai multe tipuri de marturii pentru invitati in functie de preferinte, pasiuni, sex, varsta acestora. Domnilor li poate oferi un breloc interesant, doamnelor un evantai si celor tineri o lumanare parfumata sau mic obiect de decor.

Daca doriti sa oferiti ceva inedit invitatilor optati pentru varianta marturiilor foto. Aceste fotografii sunt realizate in seara nuntii si ii infatiseaza pe miri si invitatii care primesc fotografia, in diferite momente: la primire, la inchinat sau distrandu-se. Acest cadou poate fi completat de o rama foto potrivita, invitatii primind un numai un cadou, in acest caz, ci o amintire a nuntii.

Echipa Filmari-Foto-Nunti.ro ofera viitorilor miri acest tip de servicii, dispunand de echipamentul necesar pentru prelucrarea pe loc a fotografiilor. Aceste fotografii sunt oferite pana la plecarea invitatilor de la nunta. Fiecare nuntas sau cuplu de nuntasi primaste fotografia sa. O idee ingenioasa propusa de profesionistii de la www.filmari-foto-nunti.ro este aceea a prelucrarii, in seara nuntii, la restaurant, a unor fotografii care sa infatiseze momentele importante ale evenimentului; aceste fotografii alcatuiesc un album de nunta care va putea fi rasfoit de toti invitatii, oferinduli-se astfel posibilitatea celor care nu au putut participa la aceste momente sa afle ce cum au decurs evenimentelein ziua nuntii.
Nunta